Home Reisverslag Nederland Winterkamperen / mini kampeervakantie camping Beringerzand

Winterkamperen / mini kampeervakantie camping Beringerzand

door GewoonKamperen

Voor het eerst gingen we in december tijdens de kerstvakantie winterkamperen. We hadden vanwege Corona gekozen om op zoek te gaan naar een camping met privé sanitair. Bij onze zoektocht naar een camping kwamen we erachter dat er niet veel wintercampings zijn met privé sanitair. Deze campings zijn op twee handen te tellen. (Wintercampings met privé sanitair (winterkamperen) ❤️ GewoonKamperen.nl) We kozen voor camping Beringerzand in Panningen. Hier hadden we een jaar eerder ook in de winter gekampeerd. (Winterkamperen op camping Beringerzand met lentetemperaturen ❤️ GewoonKamperen.nl)

Op zondag 26 december (tweede kerstdag) reden wij al in de ochtend naar de caravanstalling. Het was uitgestorven. Er stonden slechts drie caravans op de parkeerplaats. Niet zo vreemd. Zonder een break reden we naar de camping in Limburg.

winterkamperen op kampeerplaats met privé sanitair op camping Beringerzand, Panningen, Limburg
winterkamperen op kampeerplaats met privé sanitair op camping Beringerzand, Panningen, Limburg
winterkamperen op kampeerplaats met privé sanitair op camping Beringerzand, Panningen, Limburg

We stonden op het Steffie Stress veld. Bij aankomst stond er nog 1 andere caravan. We hadden alle ruimte en rust en keken uit om een weide met een aantal paarden. Meteen wilde we natuurlijk even ons verwarmde privé sanitair bekijken. Deze had een wasbak, douchecabine, toilet en zelfs een vaatwasser en koelkast met vriesvak! Dit was voor het eerst zo luxe.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Omdat het toch 2de kerstdag was hadden we een mini kerstboompje en een lichtslinger / lichtsnoer meegenomen om de caravan te versieren. Na een paar uur rijden is het toch lekker als je in je mini oven snel even een halve pizza kan warm maken.

‘s Avonds stond ik met een paar graden boven nul naast onze caravan op 1 pit ons kersdiner te bereiden. Uit de vriezer last minute nog een wildstoofpot meegenomen. Het is een beetje behelpen en soms sta je te klooien maar wel heel leuk om te doen. We hebben wel een keuken in de caravan maar wil deze zo min mogelijk gebruiken. Heb geen zin in etensluchten / extra vocht in de caravan en dus moet papa naar buiten. Het is altijd weer lekker als je dan een warme caravan binnengaat.

Vlakbij onze camping was er een golfbaan en dus hadden we onze golftassen meegenomen. Onze zoon wilde graag golfen en dus reden we naar Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof om te gaan golfen op de Solarisbaan. Een 9 holes par 3/4 met afstanden van 50 tot 252 meter. Mijn vrouw en zoon gingen golfen. Papa was de caddy. Na ruim een uur stonden we al op hole 9. Gelukkig voor onze zoon was deze korte baan toch qualifying. Na het invoeren van de scores had hij zijn handicap verlaagd. MEER KAMPEREN & GOLF: Nachtje kamperen & golfen op Golf & Recreatiepark ‘t Caves in Wintelre

golfen op Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof
golfen op Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof
golfen op Wijn & Golfdomein Kapèlkeshof

Als we in het Zuiden van het land zijn, waar mijn vrouw vandaan komt, gaan we altijd op zoek naar lekkere worstenbroodjes. Bij vrienden uit Ell, die we bijna 2 jaar niet gezien hadden, werden we ook op onze wenken bediend. ‘Hoeveel broodjes wil je hebben’?

Camping Beringerzand in het kort

Camping Beringerzand is een kindvriendelijke camping in Panningen, Limburg met een groot aanbod faciliteiten. De camping heeft een indoorspeeltuin (klimtoestellen, glijbanen en een springkussen), een uitgebreid animatieprogramma (O.a. sporttoernooitjes, knutselmomenten en theatershows) en kampeervelden ingedeeld op leeftijdscategorie, verwarmd binnenzwembad met peuterbadje, buitenzwembad, campingrestaurant, buitenspeeltuin, o.a. air trampoline, sportvelden, midgetgolf en fietscrossbaan, speeltuintjes op bijna alle velden.

Een kleine dierenweide met o.a. vier grote konijnen, kippen en hangbuikzwijnen

Kampeeraccommodaties camping Beringerzand (kamperen & huur accommodaties)

Comfortabele kampeerplaatsen
Comfortabele kampeerplaatsen met privé sanitair (douche, toilet, vaatwasser, koelkast met vriesvak)
camperplaatsen
Bobbies lodge tenten
Finse Kota’s met privé sanitair
Bamboe lodge tent met privé sanitair
Natuurlijke Barrels – groot
Natuurlijke Barrels – medium
Stacaravan 3 slaapkamers met privé sanitair
Ingerichte bungalowtenten 4 persoons
Ingerichte bungalowtenten 6 persoons

MEER BLOGS WINTERKAMPEREN & WINTERCAMPING (MET PRIVE SANITAIR)

Goedkope kampeer verwarming kopen ❤️ GewoonKamperen.nl

Wintercampings met privé sanitair (winterkamperen) ❤️ GewoonKamperen.nl

Wintercampings Nederland & winterkamperen ❤️ GewoonKamperen.nl

LUXE WINTERKAMPEREN / WINTERCAMPINGS OP EEN VAKANTIEPARK ❤️ GewoonKamperen.nl

Herfst glamping & winter glamping ❤️GewoonKamperen.nl

Winterkamperen met privé sanitair op Landgoed `t Wildryck, Diever ❤️ GewoonKamperen.nl

Kamperen kerstvakantie 2020 = winterkamperen met een feestelijk karakter ❤️ GewoonKamperen.nl

Kamperen in de winter / wintercampings / winterkamperen 2020 ❤️ GewoonKamperen.nl

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen