Home Campingartikelen Kamperen zonder sanitair maar met een douche tent & buitendouche

Kamperen zonder sanitair maar met een douche tent & buitendouche

door GewoonKamperen

Zelfvoorzienend kamperen

Eigen sanitair op de camping (zelfvoorzienend kamperen)

Van kamperen word je creatief! Welke buitendouche / douchetent op de camping heb jij (straks)? Ben jij al zelfvoorzienend op de camping? Zeker met Corona!

Zelfvoorzienend kamperen met een eigen douchetent, campingdouche, mobiel campingtoilet

NIEUW: CAMPINGS IN NEDERLAND MET SPECIALE CORONAMAATREGELEN!

Klik HIER voor een overzicht van ANWB campings in Nederland met speciale coronamaatregelen Deze campings hebben speciale maatregelen getroffen tegen het verspreiden van het coronavirus. (Deze campings geven aan te voldoen aan de voorwaarden van de desbetreffende veiligheidsregio + deze campings geven aan geopend te zijn met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM + deze campings nemen extra maatregelen met betrekking tot de hygiëne

Nu alle sanitaire voorzieningen op campings zijn gesloten en ik straks wel weer wil kamperen ben ik op zoek naar een alternatief. De oplossing voor mijn probleem is de buitendouche. Als ik op Google: ‘buitendouche caravan’ intoets dan zie ik verschillende producten in diverse prijsklasse.

NIEUW: KLEINE CAMPINGS / KLEINSCHALIG KAMPEREN IN NEDERLAND & BUITENLAND (DRIE CAMPINGGIDSEN MET KLEINE CAMPINGS) Klik HIER

GOEDKOPE DOUCHETENT / BUITENDOUCHE TENT VOOR CAMPING / CAMPINGDOUCHES / DOUCHETENT CAMPING / CAMPING DOUCHE

Schoon & fris op de camping met je eigen douche. Met een campingdouche / douchetent kan je eenvoudig op de camping je eigen douche creëren. Vul de zak met water, hang hem een paar uur in de zon en je hebt een heerlijke warm douche. Campingdouches komen in verschillende maten, hoe groter de inhoud hoe langer je kan douchen.

JE EIGEN (WARME) DOUCHE OP DE CAMPING (ZELFVOORZIENEND DOUCHEN OP DE CAMPING / BUITENDOUCHE / CAMPINGDOUCHE

Kies vandaag nog voor een eigen campingdouche als je zeker wil weten dat jij optimaal kan douchen op de camping. Deze camping douche is dé aanwinst voor alle mensen die geen zin om tijdens Corona in een gemeenschappelijke ruimte willen douchen en lekker bij hun eigen caravan, tent of camper willen douchen.

Momenteel ben ik nog op zoek naar wat extra warm water. De meest praktische en goedkope oplossing die ik op het internet heb gezien is een grote zwarte zak met 40 liter water die de zon moet verwarmen. De zon moet dan wel meewerken. Kans is groot in de zomer maar toch. Even afkloppen. Aan het einde van de dag zou dan 1 of 2 van ons drieën warm kunnen douchen. Als de zon weinig zou schijnen dan vul ik de waterkoker en meng dit het lauwe / koude water.

OVERZICHT CAMPINGDOUCHE (S) VOOR CAMPING (ZONNEDOUCHE / CAMPINGGEISER CAMPING)

Klik HIER voor de Camping Douche Solar 40 L

Een andere optie die ik op het internet zag is een buitendouche / campinggeiser op gas. Deze draagbare campinggeiser buitendouche sluit je aan op de waterkraan. Dit is wel een duurdere optie maar warm water is wel gegarandeerd. Als je dit seizoen nog vaker weg wil gaan is dit wel een serieuze en handige optie!

Kijk HIER voor de Qlima PGWH1010 Mobiele Geiser (Camping buitendouche op gas) De Qlima buitengeiser is perfect voor plaatsen waar warm water beperkt of tijdelijk niet beschikbaar is, zoals nu op de camping! Zelf heb ik deze mobiele, draagbare buitengeiser gekocht en inmiddels ook getest in mijn achtertuin. Je hebt direct warm water. Let op: gasfles, gasslang en drukregelaar niet bijgeleverd!

Handdouche voor de camping (oplaadbare camping douche / buitendouche)

HANDDOUCHE CAMPING OPTIE 1:

Haba Handdouche met accu (zie foto)

HANDDOUCHE CAMPING OPTIE 2:

Kampa oplaadbare power douche

Kampa-Oplaadbare-Power-Douche

OVERZICHT AANTAL CAMPINGDOUCHES

De meest goedkope camping douche die ik heb gevonden is de Redcliffs Campingdouche. Deze kost slechts 5,99 euro. Het is ook een grote zwarte zak met 15 liter water en een goedkope oplossing. Ieder lid van het gezin krijgt z’n eigen waterzak!

Klik HIER voor sanitaire voorzieningen op de camping en ben zelfvoorzienend!

GOEDKOPE TOILETTENT / WC TENT OP DE CAMPING (ZELFVOORZIENEND TOILETTENT)

Ga je tijdens deze coronaperiode met je tent kamperen dan is een eigen toilet tent handig en noodzakelijk. Hieronder staan een aantal toilet tenten.

Kampa Loo-Loo Toilettent (lichtgewicht toilet tent) 120 x 120 cm (2,1 kg)

Kampa Privvy Toilettent (toilet tent met eigen toilethouder) 120 x 120 cm (3 kg)

Comapcte Reda Toilettent Compact (tentdoek Ten Cate / materiaal frame: Staal)

Bol AlgemeenBol Algemeen

VOORDELIGE CAMPINGTOILETTEN (MOBIELE TOILETTEN CAMPING / CHEMISCHE TOILETTEN CAMPING (ZELFVOORZIENEND TOILET TENT) (TOILET OP DE CAMPING) (ZELFVOORZIENEND TOILET)

Op zoek naar een comfortabel mobiel toilet dat je overal kunt gebruiken?

Kampa Khazi Portable Toilet

Kampa King Khazi Portable Toilet

Thetford Porta Potti Qube 335 (met Hold Down Kit)

Vergeet bij de aanschaf van een chemisch toilet niet de bijbehorende toiletvloeistoffen te kopen.

Verder zoeken naar een zelfvoorzienend campingtoilet op de camping? Klik HIER voor meer handige mobiele toiletproducten!

HAPPY CAMPING (straks!)

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!