Home Campingartikelen Juiste campingstoel kopen? & juiste campingtafel kopen? (Kooptips!)

Juiste campingstoel kopen? & juiste campingtafel kopen? (Kooptips!)

door GewoonKamperen

Goedkope campingstoel kopen & campingtafel kopen

Op zoek naar een goede / comfortabele campingstoel? Kies de juiste campingstoel! Waar moet je op letten?

Toen we net onze de caravan hadden gekocht hadden we nog geen campingtafel en kampeerstoelen. Van thuis namen we onze eigen stoelen en een klein tafeltje mee. Op de camping zagen we dat (bijna) iedereen speciale campingstoelen had. De reden was niet alleen het comfort maar vooral het lage gewicht. We hielden daar als startende kampeerders helemaal geen rekening met het gewicht. Wisten wij veel!

Juiste campingstoel kiezen en kopen

Na een paar keer kamperen was het moment daar. Het was tijd om de onze zware stoelen en tafel in te ruilen. We zouden even stoelen gaan halen maar dat viel vies tegen. Een goede stoel uitzoeken is toch meer werk dan gedacht. Er waren zoveel soorten stoelen, merken en prijscategorieën.

We hadden op de camping wel gemerkt dat iedereen zo zijn eigen voorkeursmerk heeft. Sommige campingstoel merken werden door diverse kampeerders geadviseerd. De drie merken die wij veel voor caravans zagen staan zijn: Crespo, Westfield en Dukdalf. Er zijn natuurlijk nog veel meer merken die goede kampeerstoelen maken. Deze zijn vaak goedkoper. (Bo-Camp, Eurotrail, Outwell) Let op dat je geen strandstoel koopt maar een goede campingstoel! Een goede en comfortabele kampeerstoel is echt een lange termijn investering en kost serieus geld.

Klik HIER voor een uitgebreid online aanbod voordelige kampeermeubelen van diverse outdoor / kampeer merken! (campingstoelen (873), campingtafels (300), campingkasten (115), kampeerkrukken (101) en campingstoelhoezen (46)

Soorten campingstoelen / kampeerstoelen

goedkope campingstoel kopen / goedkope kampeerstoel kopen
goedkope campingstoel kopen / goedkope kampeerstoel kopen
goedkope campingstoel kopen / goedkope kampeerstoel kopen

Een comfortabele campingstoel kan tijdens je vakantie het verschil maken! KIJK EN KLIK op een categorie!

Vouwstoelen, campingstoel inklapbaar, strandstoelen, campingstoelen voor een gewicht van 100 tot 150 kg, campingstoelen voor een gewicht van 50 tot 100 kg, campingstoelen met armleuning, campingstoelen voor een gewicht van 150 kg en meer, Lafuma campingstoelen, campingstoelen verstelbaar, relaxstoelen camping, Crespo campingstoelen, Bo-Camp campingstoelen, klapstoelen, campingstoelen Aluminium, strandstoel, standenstoel

De eerste keer waren we aan het einde van de dag stoelen gaan kijken en testen. Niet doen! Aan het einde van de middag zit iedere stoel lekker. Tip! Je moet echt ’s ochtends kampeerstoelen gaan testen.

Dit zijn een aantal zaken waar je op moet / kan letten als je een goede kampeerstoel / campingstoel wilt gaan kopen. Let als eerste op de breedte van de stoel (zitbreedte) en het maximale gewicht van de stoel. Ook is de zitdiepte belangrijk. Heb je korte benen dan gaan ze knellen bij een te grote zitdiepte! Hoe vaak ga je deze stoelen gebruiken? Neem je de stoelen ook mee naar huis of het strand? Wat is je budget?

Hieronder nog een aantal andere zaken die belangrijk zijn om een juiste keuze te maken: Hoeveel standen heeft de stoel? (lekker slapen voor je caravan) Is het materiaal makkelijk schoon te maken? Is de stoel snel droog als hij in de regen heeft gestaan? Heeft de stoel een ergonomische vorm? (voelt hij goed bij je nek). Bij de eerste keer proefzitten moet je meteen een ‘WOWWW’ gevoel krijgen. Ga je zitten en het voelt niet goed, niet doen! Sommige stoelen zitten gewoon niet lekker.

Als je een stoel hebt die goed zit kan je nog gaan vergelijken. Zit die duurdere stoel nog lekkerder? Zit de bredere stoel toch fijner? Ik heb alle campingstoelen die lekker zaten meteen opgeschreven. (merk en type) Eén keer 5 minuten zitten is echt te weinig om een goede keuze te maken.

Wij hebben uiteindelijk een aantal winkels bezocht en uiteindelijk drie donkergrijze AL 237 Deluxe Crespo stoelen gekocht. Wel prijzig maar wel supersterk, licht. (4,8 kg) Ze zitten echt super. Ben al een paar keer in slaap gevallen! Zeker de neksteun is top. Comfort kost geld. Een comfortabele campingstoel kan tijdens je vakantie echt het verschil maken! Als we nu thuis op de oude stoelen merken we meteen het verschil. Het enige wat nog ontbreekt is een lekker campingvoetenbankje en een comfortabele campingstoelhoes maar dat komt misschien nog.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Goedkope kampeerstoelen / campingstoelen Decathlon

goedkope kampeerstoel / goedkope campingstoel

OUTDOOR GEAR / OUTDOOR ARTIKELEN

Campingstoelen / kampeerstoelen Kampeerwereld

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Campingstoelen / kampeerstoelen Blokker

Goede kampeertafel / campingtafel kiezen & kopen

Heb je eindelijk je ideale campingstoelen gevonden dan is het handig om meteen een campingtafel te kopen. Je heb kampeertafels / camping tafels in allerlei afmetingen en prijscategorieën. De meeste campingtafels hebben verstelbare poten. Je kan de tafel hoger en lager maken. Is wel een must op de camping. De breedte en de hoogte van de campingstoel is toch handig om te weten. Zeker als je twee brede stoelen naast elkaar wilt zetten. Ik zou, als het kan, meteen in de winkel de stoel en tafel testen. Past alles goed bij elkaar!

Overzicht aantal goedkope campingtafels / kampeermerken voor kampeertafels

Verder zoeken naar perfecte campingtafel? Klik HIER voor het volledig aanbod campingtafels

Andere belangrijke punten waarop je moet letten bij het kopen van een campingtafel: Natuurlijk het gewicht van de tafel, is de tafel inderdaad verstelbaar, is de tafel eventueel opvouwbaar, hoeveel kilo kan de tafel dragen, is het tafelblad hittebestendig en bestand tegen vocht, heeft de tafel stabilisatie voetjes, maar vooral voelt de tafel stevig en stabiel aan. Niemand zit te wachten op een wiebeltafel.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Tip 1: Bedenk van tevoren waar je de tafel en stoelen in de caravan wilt opbergen. Het is toch onhandig als je ze niet kwijt kunt. (Bekijk hoe groot je tafel en stoelen max mogen zijn!)

Tip 2: Te veel betalen voor je campingstoelen en / of campingtafel is natuurlijk zonde! Shop altijd even nog online! Ga voor de beste deal!

Klik HIER voor tijdelijke online kampeermeubelen aanbiedingen! Kijk rustig eens rond, misschien zit er een mooie aanbieding voor jou bij!

BESTE CAMPINGTAFEL volgens KCK magazine juni 2020

Als beste uit de KCK test: de beste campingtafel is de Bo Camp Tafel Feather (een fijne, lichte, stevige, goed verstelbare campingtafel met maximale belasting van 50 kg.

GOEDKOPE CAMPINGSTOEL PER MERK ONLINE ZOEKEN EN VINDEN

Ben je specifiek op zoek naar een voordelige en comfortabele Crespo relaxstoel, ligbed, strandstoel, campingstoel of voetenbank? Klik dan HIER!

Ben je specifiek op zoek naar een goedkope Westfield campingstoel, performancestoel, relaxstoel of voetenbank? Klik dan HIER!

Ben je specifiek op zoek naar een gunstig geprijsde Dukdalf kampeerstoel, verstelbare campingstoel, stabiele campingstoel? Klik dan HIER!

ONLINE AANBIEDER KAMPEERTAFELS / CAMPINGTAFELS

ReizenReizen