Home Campingartikelen Goedkope elektrische kachel kopen

Goedkope elektrische kachel kopen

door GewoonKamperen

Overal lees je artikelen over de gestegen gasprijs: ‘Risico dat gasprijs nog verder omhoog gaat zeker aanwezig’ / ‘Gasprijs zigzagt alle kanten op, ’maar blijft tot in de winter hoog’ Op de camping wil je er warm bij zitten in de caravan of camper maar thuis zeker!

‘De gasprijs in Europa is maandag meteen 30% gestegen’. ‘De markt kampt met nieuwe tekorten richting de winter’. Wellicht is kopen van een elektrische kachel een goede optie voor het verwarmen van uw huis of een gedeelte van uw huis. Wacht niet te lang! Als het koud wordt, denkt iedereen hetzelfde!

Met de huidige energieprijzen is het begrijpelijk dat Nederland op zoek bent naar een duurzaam alternatief. Waarom de centrale verwarming (CV) aan als niet het hele huis warm hoeft te zijn. Verwarm alleen de badkamer als u daarna snel naar uw werk moet. Dat is makkelijk besparen.

goedkope convectorkachel
goedkope infraroodkachel
goedkope ventilatorkachel

Overzicht elektrische kachels

Er zijn verschillende soorten kachels. Wil je een ruimte snel en langdurig verwarmen? Kies dan voor een convectorkachel! Ben je op zoek naar een compacte en energiezuinige elektrische radiator? Kies dan voor een keramische kachel of een ventilatorkachel of een infraroodkachel (Een Infrarood verwarming is een elektrische kachel. Gebruik je eigen infrarood verwarming om de ruimte gemakkelijk en snel te kunnen verwarmen) Een ventilatorkachel is echt een plaatselijke verwarming en handig om kleine ruimtes op te warmen)

OVERZICHT AANTAL VENTILATORKACHELS

OVERZICHT AANTAL CONVECTORKACHELS

OVERZICHT AANTAL INFRAROODKACHELS

MEER AANBIEDERS KACHELS

Op zoek naar een lichtgewicht elektrische kachel voor de camping maar ook voor thuis?

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!