Home Kampeer ditjes & datjes Kampeertrend 2020: kamperen in eigen land

Kampeertrend 2020: kamperen in eigen land

door GewoonKamperen

Kamperen in eigen land & kamperen in Nederland 2020

De kogel is door de kerk. We gaan dit jaar niet naar Denemarken en Zweden. Langer wachten was voor ons geen optie. We balen echt maar met een code Orange in Duitsland, Denemarken en Zweden. We zouden in Kiel de boot nemen. Ik zit daar nu niet op te wachten. Gezellig op een ferry bij elkaar. Ik ga het niet opzoeken!

Als de camping in Zweden dan ook nog mailt dat bijna alle Nederlanders met kinderen hun reis hebben geannuleerd, dan wordt de keuze om niet te gaan steeds makkelijker. Onze kampeervakantie moet ook voor onze zoon leuk zijn. Lekker spelen met andere kinderen. Het camping adagio: als je kind het leuk heeft dan heb jij ook een leuke vakantie!

Deze zomervakantie kiezen we voor een campingvakantie / kampeervakantie in eigen land. Ik vind een rare gewaarwording dat we straks niet naar een ander land gaan. 

BEKIJK HET GROOTSTE (LAST MINUTE) AANBOD CAMPINGVAKANTIES IN NEDERLAND (EUROCAMPINGS & ACSI)

Naast het coronavirus, speelt natuurlijk ook dat we niet weten hoe de toekomst er straks uitziet. We kunnen met deze beslissing ook veel geld besparen door de ferry te annuleren en niet minimaal 3000 km met een caravan te gaan rijden. Je kan je geld maar één keer uitgeven!

We hebben inmiddels voor onze zomervakantie een mooie camping op de Veluwe gevonden. Ik ben blij dat we nog een mooi plekje hebben gevonden maar moet nog steeds aan het idee wennen.

Ondanks dat we in onze caravan een douche hebben is dat voor ons geen optie. Je kan je kont niet keren en we hebben het douchegordijn al eerder weggehaald. Misschien in grote nood… Inmiddels hebben we na weken onze douche tentje ontvangen. Ben benieuwd. Nu moeten we nog zorgen voor een alternatieve douche. Op het internet vind je verschillende oplossingen. Van een waterzak tot een apparaat op gas die je moet aansluiten op je eigen waterkraan. Ik ben er nog niet uit.

douche tent voor op de camping

Bij ons thuis zijn ze niet te houden en de kans is dan ook groot dat we binnenkort de caravan toch uit de stalling gaan halen voor een minivakantie. I keep you posted!

Last minute toch nog een camping boeken in het mooie Nederland voor de zomervakantie? Bekijk het grootste aanbod ANWB campings!

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen

HAPPY CAMPING