Home Kampeer ditjes & datjes TOCH KAMPEREN IN EIGEN LAND DEZE ZOMER? (EEN KORT BERICHTJE)

TOCH KAMPEREN IN EIGEN LAND DEZE ZOMER? (EEN KORT BERICHTJE)

door GewoonKamperen

Onzekerheid is troef dit vakantieseizoen / kampeerseizoen. Waar kunnen we dit jaar / deze zomer naar toe? Welke campings zijn straks (weer) open? Zijn over twee maanden de grenzen weer open en mag je daar überhaupt wel kamperen? Niets is zeker.

Kamperen in eigen land
Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!

Ik denk er steeds meer aan om dit jaar vakantie in eigen land te vieren. Gewoon kamperen in Nederland! Dit is nog nooit voorgekomen! Een zomervakantie in eigen land! Het scheelt kosten en we helpen ook nog even de Nederlandse economie / campingbranche. Het mes snijd aan twee kanten! Waarom zou ik eigenlijk met de boot naar Zweden gaan? De kans om besmet te raken op een boot met veel mensen bij elkaar lijkt mij groter dan kamperen in een bos op de Veluwe! Ik persoonlijk ga het niet opzoeken. Een vakantie moet leuk en relaxt zijn. Het moet ook geen race worden. Snel tanken en weer door. Kamperen is gezellig samen. Je vakantie begint zodra je thuis vertrekt.

Ik begrijp, zoals iedereen, dat dit jaar het kampeerseizoen er anders uit gaat zien. Afgelopen jaar hebben wij ook diverse mooie en gezellige campings in eigen land bezocht. Het was raar maar waar maar je hoeft eigenlijk geen 1400 km te rijden om een vakantiegevoel te krijgen. Wat zou het mooi zijn als we dit jaar de kampeerbranche kunnen helpen door in eigen land te gaan kamperen. Het zou toch zonde zijn als er diverse mooie campings zouden verdwijnen.

Let op! Iedere veiligheidsregio in Nederland heeft zijn eigen regels opgesteld. Bekijk welke regels m.b.t. tot het sanitair gelden. In heel Nederland zijn alle sanitaire voorzieningen gesloten dus moet je sowieso je eigen sanitaire voorzieningen hebben om op sommige campings te mogen kamperen. Belangrijk is dat het dumppunt / reinigingspunt voor je toiletcassette buiten is!

HAPPY CAMPING!

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen