Home Camper & caravan huren NIEUW: PARTICULIERE CAMPERVERHUUR: PAULCAMPER = CAMPER SHARING

NIEUW: PARTICULIERE CAMPERVERHUUR: PAULCAMPER = CAMPER SHARING

door GewoonKamperen

Wil je komend voorjaar en zomer of najaar kamperen maar heeft u zelf geen kampeervoertuig? Wil je eenvoudig & ‘veilig’ een camper huren van ervaren camperliefhebber? Geen probleem! Ga op stap zonder extra kosten! (Verzekerd, complete kampeeruitrusting, afgesproken kilometers)

Via PaulCamper, het grootste platform voor camper sharing in Europa, kunt u eenvoudig en transparant een camper, kampeerbus, buscamper huren van een particuliere eigenaar. (alkoof, half integraal)

PaulCamper is sinds 2018 in drie landen actief. Behalve in Duitsland biedt zij ook caravans, campers en bus-campers aan van particulieren in Nederland en Oostenrijk. Je hebt de keuze uit meer van 6000 voertuigen. Begin aan je reis met een veilig gevoel! Met de vriendelijke annulering krijg je 85% van de huurprijs terug wanneer je door Corona-beperkingen niet kunt reizen!

Deel / verhuur jouw camper en verdien geld

Ben je in het bezit van een camper en op zoek naar een manier om de onderhoudskosten te drukken of een een nieuwe bron van inkomsten te creëren ? Verhuur als particulier dan je camper en deel je passie voor kamperen met anderen! Jij bepaalt als particuliere camperverhuurder wanneer en aan wie je jouw camper uitleent. Bepaal ZELF wanneer en aan wie je jouw camper uitleent.

Meer camperverhuurders bekijken? Lees onderstaande blogs!

Zelfvoorzienend & zorgelozer op vakantie tijdens Corona: huur een camper of caravan ❤️ (gewoonkamperen.nl)

Kamperen 2021: flexibel op vakantie: huur een camper / caravan / busje ❤️ GewoonKamperen.nl