Home Camper & caravan huren Zelfvoorzienend & zorgelozer op vakantie tijdens Corona: huur een camper of caravan

Zelfvoorzienend & zorgelozer op vakantie tijdens Corona: huur een camper of caravan

door GewoonKamperen

Ben je op zoek naar een manier om ‘Corona veiliger’ (zorgelozer) te reizen door Nederland of het buitenland? Huur dan een camper of caravan! Vergelijk het aanbod van onderstaande aanbieders!

Wil je dit jaar op vakantie maar zit je vanwege Corona niet te wachten op een vakantiehuis, appartement of resort? Huur dan een camper, busje of caravan en ga lekker kamperen! Geniet van de vrijheid en je eigen sanitaire voorzieningen (vaak eigen douche / toilet aan boord! Bepaal je eigen vakantie!

Deze aanbieder heeft een online platform waar je een camper of caravan direct van de eigenaar kan huren. Daardoor heeft ze een uniek aanbod aan campers en caravans, zoals gezinscampers, luxe campers maar ook hippe volkswagenbusjes voor bijvoorbeeld een roadtrip of festival. Geld verdienen met je camper of caravan? Meld je aan!

Camptoo heeft zijn aanbod met campers uitgebreid

Gloednieuw (2022) ruimtewonder
Luxe 5-persoons familiecamper
Mooie Measss camper

Grootste aanbod van campers & caravans in de Benelux. Meer dan 2500 unieke campers en caravans in Nederland en meer dan 5000 wereldwijd
Deze aanbieder is ook actief in België, Engeland, Finland, Zweden, Polen, Portugal en Australië
Bezoekers kunnen eenvoudig filteren op hun vakantie data en andere wensen om zo de ideale camper of caravan te vinden
Een camper huren via deze aanbieder is voordeliger dan bij verhuurbedrijven omdat het campers van particuliere eigenaren zijn

Camper huren via Camptoo

Camper verhuren = geld verdienen

Ben je in het bezit van een camper of caravan en wil je deze veilig verhuren?

Zelfvoorzienend & zorgeloos op vakantie tijdens Corona: huur een camper of caravan
Zelfvoorzienend & zorgeloos op vakantie tijdens Corona: huur een camper of caravan

All inclusive kampeervakantie met een (huur) camper

Boek eenvoudig jouw ideale camper, buscamper, alkoven, half-en integrale camper of caravan in Nederland & Duitsland. Kies voor All inclusive camperhuur = Ga op stap zonder extra kosten! (Verzekerd, complete kampeeruitrusting, afgesproken kilometers)

Deel / verhuur jouw camper en verdien geld / bespaar kosten

Ben je in het bezit van een camper en op zoek naar een manier om de onderhoudskosten te drukken of een een nieuwe bron van inkomsten te creëren ? Verhuur als particulier dan je camper en deel je passie voor kamperen met anderen! Jij bepaalt als particuliere camperverhuurder wanneer en aan wie je jouw camper uitleent. Bepaal ZELF wanneer en aan wie je jouw camper uitleent.

Voordelig een camper huren / huurcampers voor elk budget

Wil je een goedkope (familie) camper huren voor je volgende (kampeer) vakantie in bijvoorbeeld Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Azië, of Zuid-Amerika?