Home Boerderijcampings Nederland Luxe boerderijcampings / boerderijvakanties Nederland

Luxe boerderijcampings / boerderijvakanties Nederland

door GewoonKamperen

Glamping op de boerderij (boerderijvakantie in Nederland)

Wil je even ontsnappen uit je drukke, dagelijkse leven en wil je kamperen met (jonge) kinderen in een luxe glamping accommodatie maar heb je geen zin in een groot vakantiepark? Ga dan eens kamperen op een boerderij! Een kindvriendelijke boerderijvakantie: dat is logeren in een luxe tent (glamping) bij een gastvrije boer en een indrukwekkende, leerzame en avontuurlijke belevenis voor jong en oud. In alle rust kamperen en lekker ontspannen op het platteland! Ervaar het boerenleven. Verblijf op een prachtige rustig gelegen boerderij op een unieke accommodatie. Gewoon genieten! Je kunt logeren bij akkerbouwers, (biologische) melkveehouders, paarden maneges / pension en veehouderijen.

Glamping op de boerderij bij het BoerenBed

IMPRESSIE FARMCAMPS & IMPRESSIE BOERENBED

Kinderactiviteiten op de boerderij

Kinderen leren tijdens hun vakantie het echte boerenleven kennen. Elke boerderij heeft een ander aanbod activiteiten. Hier een lijst met leuke dingen om te doen op een boerderij: Ga met de boer de koeien melken, pony’s verzorgen, schaapjes scheren, spelen, verse melk proeven, zelf ijs maken, dieren aaien, verzorgen van de jonge kalfjes, knuffelen en rijden op de pony, pony rijles, crossen over het erf met de skelters, hutten bouwen, spelen speelschuur, springen trampolines, boerengolf in het weiland, hutten bouwen, beklim de banden klimtoren, zand- en waterspeelplaats.

Kinderen hebben de tijd van hun leven op de boerderij!

Boerderijvakantie op boerderijcamping in luxe safaritent (glamping)

Glamping accommodaties voor een super boerderijvakantie op een boerderijcamping van FARMCAMPS

Wel zin in een kampeervakantie maar geen zin in een krepeervakantie? Huur dan een luxe, stoere, gezellige en compleet ingerichte safaritent, farmtent, ranchtent, lodgetent of Barntent met een badkamer! Ben je op zoek naar boerderijcamping met luxe vakantie accommodaties voor een vakantie in de natuur in Nederland?

Glamping accommodaties voor een super boerderijvakantie op een boerderijcamping van BOERENBED

Ben je op zoek is naar een comfortabele boerderijvakantie midden in de natuur? Lekker slapen in een luxe accommodatie bij de boer? De luxe tenten zijn volledig ingericht, inclusief eigen toilet, privé douche, hoge kwaliteit bedden en een compleet ingerichte keuken en bij sommige tenten is een hot tube een optie. De accommodaties zijn tussen de 45 tot 50 m2 groot en ingericht voor maximaal 6 personen (max. 5 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar). Er zijn 32 mooie locaties in Nederland. Ga voor een bijzondere vakantie met familie of vrienden op een exclusieve locatie! De leukste familievakantie op de boerderij.

Glamping op de boerderij bij het BoerenBed