Home Camping in Nederland Welkom op mijn kampeerblog: GEWOON KAMPEREN

Welkom op mijn kampeerblog: GEWOON KAMPEREN

door GewoonKamperen

Hoera, hoera, je hebt mijn persoonlijke kampeerblog gewoon kamperen gevonden. Stap één is gezet; nogmaals welkom.

Zoals bij vele van jullie is kamperen ook mijn grote passie (geworden). Tot vorig jaar hadden we nog nooit in een caravan geslapen en waren we slechts een paar keer met een tent weggeweest.

Vorig jaar maart hebben we naar lang wikken en wegen een prachtige Adria Adora caravan gekocht bij Caravancentrum De Neerkant. Het was een grote gok maar heeft voor ons goed uitgepakt. Kamperen vinden wij fantastisch. Ik = wij zijn een beetje ‘verslaafd’ geworden. 2019 was ons eerste kampeerseizoen. We hebben veel geleerd en lopen klooien. Hadden geen idee hoe alles werkte maar desondanks was het een prima eerste campingseizoen.

In mijn kampeerblog deel ik graag mijn goede en minder goede kampeer ervaringen, geef tips, must DO & DO NOT’S en zorg hopelijk voor vakantiekriebels en reisvitamine.

Mijn motto: gewoon kamperen is (buiten) gewoon genieten!

U kunt GEWOON KAMPEREN ook volgen op: Facebook en Instagram (Let op! gewoonkamperen.nl)