Home Kampeer ditjes & datjes UITSTEL KAMPEREN IN 2020

UITSTEL KAMPEREN IN 2020

door GewoonKamperen
Gewoon Kamperen is buitengewoon genieten: www.gewoonkamperen.nl

We zaten er weken op te wachten. De start van het kampeerseizoen. Vanaf 1 maart mochten we onze caravan weer uit de stalling halen. En toen was er het coronavirus…

Het klinkt misschien gek maar we keken er echt naar uit om weer te gaan kamperen. Gewoon even weer weg met de caravan, weekendje eropuit. Lekker weg. Al is het nog fris ‘s nachts. Dat maakt niet uit. Extra dekbedden mee. Wandelen, fietsen, zwemmen, hapje, drankje, spelletje en dan kom je een heel eind.

Ik denk dat ik niet de enige ben die nu het kamperen / de camping mist. Geen idee wanneer we weer op de camping staan. Het moet wel veilig zijn. Sommige campings zijn open en andere campings moeten weer verplicht dicht. Let op! Elke veiligheidsregio in Nederland heeft zijn eigen regels opgesteld. Op de ANWB website vind je welke camping maatregelen er per veiligheidsregio gelden: Klik HIER!

Alle sanitaire voorzieningen zijn op dit moment i.v.m. de coronavirus gesloten! Je moet zelf je een eigen sanitaire voorziening hebben of regelen. (douchen in eigen caravan of een buitendouche regelen)

Ga je wel naar de camping maar wil je zoveel mogelijk contact met andere kampeerders vermijden dan is de trend van dit moment: Neem je eigen mobiele camping douchetent / camping douchehokje van bijvoorbeeld Quechua mee naar de camping. Zo opgezet! Bij Decathlon kan je deze kopen! Hij weegt minder dan 2 kg en met een handige klittenband kan je de slang van de douche tegen de zij flap hangen.

We sparen nu alle ‘kampeerzin’ op en wachten tot het moment dat we weer ‘GEWOON’ kunnen kamperen, jij ook? Gedeelde smart is….