Home Kampeer ditjes & datjes Vakantiepark Beekse Bergen wordt Lake Resort Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse Bergen wordt Lake Resort Beekse Bergen

door GewoonKamperen

Lake Resort Beekse Bergen heeft een compleet nieuw centrumgebouw ‘Ganvie Village. Geniet van een heerlijke vakantie met het hele gezin en beleef Afrika op unieke wijze. Lounge op Bojo Beach of neem een duik in Etsi Pool met uitzicht op het Victoriameer. Ontdek het nieuwe Lake Resort en beleef het ultieme outdoor vakantiegevoel. Verblijf in een nieuwe Lake View Cabin of overnacht avontuurlijk in een Safari- of Bungalowtent.

Lake Resort Beekse Bergen

NIEUW: Ganvie Village, Lake Resort Beekse Bergen

• Het zwembad Etsi Pool: gasten kunnen met de attractiepas het zwembad bezoeken. De kampeergasten zonder attractiepas ontvangen bij de receptie een toegangspas, waarmee ze het zwembad en Speelland Beekse Bergen kunnen bezoeken.
• Het restaurant Labadi: in het restaurant kunnen gasten terecht om te genieten van de lekkerste gerechten met uitzicht over het Victoriameer.
• De snackbar Jaaba Counter: in Ganvie Village vind je naast het restaurant en de supermarkt snackbar Jaaba Counter.
Speelstrand Bojo Beach en binnenspeeltuin Kodidi Ground: Klim en klauter in de grote klimtoren, bouw zandkastelen en ontdek de spetterende waterelementen. Beleef een zorgeloze dag bij het omheinde speelstrand en geniet als ouder op het heerlijke naastgelegen terras. Ook binnen kunnen kinderen klimmen en klauteren in onze grote indoor speeltuin. Daarnaast organiseren de Rangers elke dag de leukste activiteiten.
Ewe Lounge is een multifunctionele zaal, geschikt voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest voor al je vrienden óf een feest met de hele familie. Bij Ewe Lounge is er genoeg plek voor circa 100 gasten.
• De supermarkt: voor de boodschappen kunnen gasten terecht bij de supermarkt op het park. Van verse broodjes voor bij het ontbijt tot alle ingrediënten voor een lekkere maaltijd. De supermarkt bevindt zicht naast Ganvie Village en beschikt ook over een handige parkeerplaats.

Overnachten van Beekse Bergen (Safari Resort Beekse Bergen / Lake Resort Beekse Bergen / Kampeerplaatsen)

Ben je op zoek naar een vakantie accommodatie in de Beekse Bergen? Ontdek het grote aanbod luxe vakantiehuizen, lodges, boomhut, glamping tenten (safaritent), cabins, groepsaccommodaties en kampeerplaatsen (standaard, Luxe, comfort en back2 basic) op het Lake Resort en het Safari Resort.

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!