Home Kampeer ditjes & datjes Thuis kamperen / kamperen in huis

Thuis kamperen / kamperen in huis

door GewoonKamperen

Kamperen met je kind / kinderen in de woonkamer (indoor kamperen)

Even een kort kampeer berichtje! Onze zoon baalde ervan dat we komende tijd niet konden kamperen. Wat doe je dan? Dan ga je ‘gewoon’ in de huiskamer kamperen! Je moet er zelf een feestje van maken in deze tijd en dan gelden er andere kampeerregels!

We hadden op de zolder nog een tentje liggen waarmee mama vorige eeuw nog in Zeeland op de camping had gestaan. Prima koepeltentje. Mooi orange is niet lelijk. Een binnentent was genoeg. Anders werd het veel te heet. Het was even zoeken maar uiteindelijk vonden we ook nog een tweepersoonsluchtbed. Onze zoon wilde graag met mama in de tent slapen. Papa mocht vorige keer op de trampoline in de tuin slapen. Geluksvogel!

Mijn zoon en vrouw hadden besloten er samen een gezellig kampeernacht van te maken. Papa mocht lekker in z’n eigen bed blijven slapen. Het feest kon beginnen. Er verdwenen allerlei lekkere hapjes de tent in. Nu was het tijd voor een leuke film. Vanuit de tent konden ze prima tv kijken. Ik werd als niet kampeerder vriendelijk verzocht het ‘kampeerterrein’ te verlaten.

De volgende morgen lagen ze nog heerlijk in de tent te chillen toen ik naar beneden kwam. Ik weet niet of ze lekker geslapen hadden op een luchtbed dat zachtjes leegliep. Maar een feestje was het zeker. Ik sluit niet uit dat deze tijdens deze rare corona periode het tentje opnieuw gebruikt gaat worden.

Veel huiskamer kampeer plezier gewenst!