Home Kampeer ditjes & datjes Paasactie Samoza & Springkussenfestival camping dierenbos

Paasactie Samoza & Springkussenfestival camping dierenbos

door GewoonKamperen

Kamperen & paardrijden tijdens de Paasdagen / Pasen

Kamperen tijdens Pasen is mogelijk vanaf € 109 ,- voor een standaard kampeerplaats, 3 nachten, excl. toeristenbelasting en borg.

Verblijf je liever in een accommodatie? Samoza heeft ook bungalows, lodges of chalets!

Paarden 728x90

camping Samoza Vierhouten

Prachtig gelegen op de Veluwe is 4,5 sterren camping Samoza te vinden. Een gezellige gezinscamping, omringd door mooie natuur. Honden en paarden zijn ook van harte welkom op het vakantiepark. Alle activiteiten voor jong en oud, gecombineerd met de vele faciliteiten en de omgeving staan garant voor een geweldig verblijf. Kampeer op één van de ruim opgezette kampeerplaatsen of overnacht in een bungalow, chalet of in één van de Veluwe lodges.

Honden 728x90

Springkussenfestival op campings / vakantiepark Dierenbos van 1 april 2022 tot en met 22 mei 2022

Op het festivalterrein van vakantiepark Dierenbos worden meer dan 10 springkussens neergezet, waaronder diverse grote glijbanen en twee stormbanen. Ook zijn er spelelementen toegevoegd en komt mascotte Jibo, de eekhoorn, de kids iedere dag een high five geven. Het Springkussenfestival is toegankelijk voor mensen die op het park verblijven en voor mensen uit de omgeving. Het festival wordt op 2 april feestelijk geopend, met onder andere een DJ.

Het festivalterrein is voorzien van picknickbanken, schaduwdoeken, vrolijke vlaggetjes en allerlei decoratie. Jibo’s bar voorziet de gasten van hapjes, ijsjes en drankjes. Het festival is bedoeld voor kinderen tot en met twaalf jaar. Hierdoor kunnen zij ongestoord klauteren, glijden, duikelen en springen terwijl de ouders van een hapje of drankje kunnen genieten. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Peuters en kleuters kunnen kruipen en spelen in de speelrups, duikelen in de paddenstoel-ballenbak of springen tussen de diertjes.

Boek nu snel een kampeerplaats of accommodatie op camping / vakantie Dierenbos! Let ook op de speciale (last minute, kampeerkorting ,vroegboekkorting aanbiedingen)