Home Kampeer ditjes & datjes BOEKING ALARM CAMPINGS 2023

BOEKING ALARM CAMPINGS 2023

door GewoonKamperen

Was je afgelopen jaar te laat met het boeken van je favoriete camping? Veel topcampings raken ieder jaar weer razendsnel volgeboekt, dus zo ben je er als eerste bij! Grijp niet mis; stel een Boeking alarm in! Wil je zeker zijn van een plekje op jouw favoriete camping in 2023? Krijg voor jouw ideale te boeken camping in 2023 een handige BOEKING ALARM!

boeking alarm campings, kampeerseizoen 2023

Wat is een boeking alarm? Nog niet alle campings op Suncamp zijn definitief te boeken voor 2023. Als klant heb je de mogelijkheid om voortijdig aan te geven als er interesse is voor een camping door zich in te schrijven voor een boeking alarm. Vervolgens ontvang je als klant een alarm via e-mail of sms zodra de camping definitief te boeken is. Het aanvragen van een boeking alarm is kosteloos en vrijblijvend. Een inschrijving voor een Boeking alarm is geen definitieve boeking.

Kamperen in de zomervakantie

Suncamp holidays is een Nederlandse specialist in campingvakanties met ruim 50 jaar ervaring. Suncamp biedt meer dan 300 topcampings in 13 landen aan. Dus er zit altijd een camping tussen die perfect je past. De campings zijn geselecteerd op kwaliteit, kindvriendelijkheid, faciliteiten en de ligging. Want op een plek waar alles goed geregeld is, is de kans op een onbezorgde vakantie het grootst. Vakantie moet een feest zijn. Voor de kinderen, maar ook voor volwassenen.