Home 5 sterren campings Nederland NIEUW: Camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland *****

NIEUW: Camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland *****

door GewoonKamperen

Camping Zonneweelde is een kindvriendelijke 5-sterren (ANWB TOP camping) in Nieuwvliet ligt op slechts 800 meter van het zandstrand en is ideaal voor een heerlijke (kampeer) strandvakantie in Nederland. Vanaf de kampeerplaatsen of vanuit uw vakantie (glamping) accommodaties ben je zo op het strand.

Camping Zonneweelde

Camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland, Nederland ***** (ANWB TOP camping)

Accommodaties op camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland

Je kan overnachten in een van de accommodaties, bestaande uit chalets, lodges, trekkershutten, strandhuisjes of glamping tenten. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal 6 personen en volledig ingericht met alle gemakken.

Wakker worden op het strand? Camping Zonneweelde heeft strandhuisjes die allen op het strand van Nieuwvliet liggen.

De glamping tenten bieden het beste van twee werelden; enerzijds het kampeergevoel en anderzijds de luxe en het comfort van een vakantiehuis. Enkele accommodaties zijn huisdiervriendelijk, zo is de hele familie compleet!

Camping Zonneweelde

Kamperen camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland

De kampeerplaatsen bestaan uit ruime comfortplaatsen van ​​130 m² en beschikken over elektra- en wateraansluiting. Ook is het mogelijk een comfortplaats met CAI-aansluiting te boeken. Op elk kampeerveld bevindt zich een speeltoestel voor de kinderen. Ook is er gratis wifi, handig om het thuisfront op de hoogte te houden. Niet alleen in de accommodaties, maar ook op de kampeervelden zijn honden welkom.

Camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland, Nederland ***** (ANWB TOP camping)

Faciliteiten camping Zonneweelde, Nieuwvliet, Zeeland

Camping Zonneweelde heeft topfaciliteiten voor jong en oud. Kinderen vermaken zich opperbest met het animatieteam, in het buitenzwembad, in de waterspeeltuin met glijbaan, klimtoren en sproeiers, de waterspeelplaats, de binnenspeeltuin met bioscoop of op de sportvelden. Voor een heerlijk vers bereide pizza of pasta kunnen gasten aanschuiven in het restaurant of genieten van een drankje op het terras.

Camping Zonneweelde

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!