Home Kampeer ditjes & datjes Korting duurzaam kamperen op een microcamping

Korting duurzaam kamperen op een microcamping

door GewoonKamperen

Heeft u ooit van gehoord van kamperen op een micro camping? Microcampings zijn (bijzondere) kampeerplekken bij particulieren of op minicampings. Geniet van de prachtige natuur, de ruimte en rust in Nederland! Ontmoet nieuwe mensen, verken de omgeving! Wil je ook kamperen via een duurzame platform voor overnachtingen in de natuur?

Campspace is het meest duurzame platform voor overnachtingen in de natuur. De missie van Campspace is ‘Reconnect Outside’. Reizigers kunnen reconnecten met zichzelf, reisbuddies, met de lokale verhuurder én het buitenleven. Campspace stimuleert duurzaam toerisme.

Meest bezocht pagina op Campspace

Campspaces Nederland
Campspaces met huisdieren
Camperplaatsen in Nederland
Campspaces Frankrijk
Campspaces Duitsland
Campspaces België

Kies je eigen kampeerstijl! Slaap in bijvoorbeeld een yurt, tipi of een pipowagen! Neem je huisdier mee! Ga kamperen bij de boer! Ga met je eigen camper of tent op stap of boek een accommodatie op locatie. Kortom: Ontdek ook micro kamperen bij locals!

Zelf geld verdienen? Verhuur je land (Bied plekken aan voor tenten in je achtertuin of op een groter stuk land) minicamping (Bied groene staplaatsen voor caravans, campers of busjes aan) of vakantie accommodatie (Verwelkom gasten in elk type accommodatie, zoals een Tiny house, ingerichte tent of boomhut)

Al 50 jaar alles voor de buitenmens. Voor 17:00 besteld = zelfde dag verstuurd!