Home Kampeer ditjes & datjes Kampeernieuws Mölke, camping de Kleine Wolf, camping de Zandstuve, Oostappen

Kampeernieuws Mölke, camping de Kleine Wolf, camping de Zandstuve, Oostappen

door GewoonKamperen

Nieuwe vakantie (glamping) accommodaties op het vakantiepark / camping Mölke

Vakantiepark Mölke is een kleinschalig vakantiepark in Overijssel. Mölke is echt een familiebedrijf met Twentse gemoedelijkheid. Het park heeft een unieke ligging aan het riviertje de Regge. Direct aan de Regge zijn verschillende stacaravans en chalets te huur. Verder bieden zij mooie ruime kampeerplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Uniek zijn onze verschillende glamping accommodaties zoals een Boomhut, Reggehooiberg, Scandinavische lodge en Safaritent. Daarnaast zijn er groepsaccommodaties tot 30 personen en kinderbungalows met een uniek thema voor kinderen en baby’s. Mölke is gelegen in het buurtschap Zuna, tussen Nijverdal & Rijssen aan de voet van de Holterberg. Het park is het gehele jaar geopend. De ANWB heeft Mölke meerdere jaren op rij beoordeeld tot top 5-sterren camping

Glamping accommodatie (s) vakantiepark / camping Mölke, Overijssel
Glamping accommodatie vakantiepark / camping Mölke

Nieuwe glamping accommodaties vakantiepark Mölke

Riverdome: glamping accommodatie 4 personen met privé sanitair
Safaritent met privé sanitair met weids uitzicht 4-6 personen
Panorama lodge met privé sanitair 4 personen
Haventent met privé sanitair voor 2-4-personen

Klik voor meer informatie & prijzen op onderstaande button

Vakantiepark Mölke

Speciale Bob & Babet Kampeerpretdagen voor dreumesen en / of peuters op camping de Kleine Wolf, Stegeren, Overijssel *****

Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal ligt camping de Kleine wolf Een heerlijke 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de verwarmde binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in het indoor speelparadijs, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam. Dit jaar is camping de Kleine Wolf dan ook verkozen tot camping van het jaar 2020.
Camping de Kleine Wolf biedt speciaal voor dreumesen en / of peuters in de maanden mei, juni en september de Bob & Babet Kampeerpretdagen aan, boordevol vermakelijke activiteiten zoals:

• Maandag dinnershow met Bob & Babet (a-la-carte eten met shows van Bob & Babet)
• Peuterzwemmen
• Dreumesdansen
• Verkleden
• Dieren voeren
• Samen ontbijten
• Voorlezen
• Knuffelen met Wolfie
• Bob & Babet dinnershow
• Dolle pret met Bob & Babet

Nieuwe accommodatie kampeerdorp de Zandstuve, de kindvriendelijke camping in Hardenberg!

De Zandstuve is een vakantieparadijs met de typetjes Cobus, Bella, Berk & Buur die de kinderen een onvergetelijke vakantie bezorgen. Deze 5-sterren camping ligt in Rheeze (Hardenberg) en daarmee in het toeristische Vechtdal. Een schitterende en gezellige omgeving waar gasten heerlijk kunnen wandelen, fietsen, varen en diverse activiteiten kunnen ondernemen. Kampeerdorp de Zandstuve is een oase voor gezinnen met kinderen, opa’s en oma’s met kleinkinderen en echtparen / senioren die willen genieten van rust en ruimte!

NIEUW: De Zandstuve heeft een nieuwe (geschikt voor mindervaliden) accommodatie toegevoegd. Vakantiehuis de Rheezermaten (grote vakantiehuis voor 12 personen)  is een aangepast vakantiehuis waardoor het ook voor mindervalide mogelijk is om prettig op vakantie te gaan.

Klik voor meer informatie & prijzen op onderstaande button

Kampeerdorp de Zandstuve

Vakantie voordeelweken & vroegboekkorting Oostappen vakantieparken & campings 2021

Oostappen Vakantieparken is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in de Benelux. De filosofie is dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. Oostappen Vakantieparken staat bekend als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf, waar recreatie ‘a way of life’ is en waar men gelooft in de formule ‘Vakantie voor Iedereen’ Kenmerkend voor de Oostappen Vakantieparken zijn de begrippen als ‘kwaliteit’, ‘veiligheid’, ‘gastvrijheid’, ‘kindvriendelijkheid’ en een compleet vakantieaanbod.

Oostappen vakantieparken biedt tot 35% korting op een vakantie in Nederland of België om 2021 tijdens de vakantie voordeelweken (Geldigheid: bij een boeking van minimaal 3 nachten)

Klik voor meer informatie & prijzen op onderstaande button