Home Glamping in Nederland Glamping accommodaties op vakantieparken in Nederland

Glamping accommodaties op vakantieparken in Nederland

door GewoonKamperen

Bent u op zoek naar een unieke kampeerervaring voor een super (familie) vakantie in mooi Nederland ? Probeer dan eens glamping op een luxe vakantiepark / camping! Probeer eens een luxe safaritent voor 4 tot 6 personen of een wigwam. In een safaritent combineert u het echte kampeergevoel met het comfort van een bungalow. De ideale vakantie voor kampeerders die van een beetje extra luxe houden. (comfortabel bed, vaak een eigen badkamer met een douche en toilet en een compleet uitgeruste keuken)

Safaritent huren, glamping op een vakantiepark in Nederland

Overzicht van aantrekkelijke vakantieparken in Nederland met luxe glamping accommodaties

Vakantiepark De Katjeskelder, Oosterhout, Noord Brabant, Nederland

Glamping accommodatie:

Rookvrije safaritent met veranda voor 4 personen met woonkamer met tv en kachel, keuken met koelkast, waterkoker en koffieapparaat voor coffeepads, 2 slaapkamers (één met een tweepersoonsbed, de andere met 2 eenpersoonsbedden), picknicktafel, gratis wifi. Er zijn in deze safaritent geen sanitaire voorzieningen aanwezig. U kunt gebruikmaken van het dichtstbijzijnde toiletgebouw. (huisdiervrij)

Beach Resort, Kamperland, Zeeland, Nederland

Glamping Roompot Beach Resort, Kamperland, Zeeland, Nederland

Glamping accommodaties:

Safaritent 4 personen, keuken met koelkast, fluitketel en koffiezetapparaat, woonkamer met smart-TV en elektrische kachel, badkamer met toilet en douche, 2 slaapcabines (één tweepersoonsbed en één stapelbed), gratis wifi.

Luxe wigwam voor 4 personen, woonkamer met elektrische kachel en tv, eethoek, keuken met koelkast, waterkoker en filter koffiezetapparaat. Beneden zijn 2 bedden en boven is een kleine slaapzolder met nog 2 slaapplaatsen (4 Eenpersoonsbedden), tuinmeubilair, gratis wifi, huisdiervrij, rookvrij.

Vakantiepark Callassande, Callantsoog, Noord Holland, Nederland

Glamping accommodaties:

Safaritent 4 personen met houten binnenwanden en een houten vloer met 2 slaapcabines, badkamer met toilet en douche, keuken met koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat, woonkamer met TV en elektrische kachel, huisdiervrij, rookvrij en gratis wifi

Safaritent 6 personen met 3 slaapcabines, waarvan 1 slaapcabine met een tweepersoonsbed, 1 slaapcabine met een eenpersoonsbed en 1 slaapcabine met stapelbed en een eenpersoonsbed, badkamer met toilet en douche, keuken met koelkast met intern vriesvak, een waterkoker en een koffieapparaat voor koffiepads, zithoek met tv en een elektrische kachel, huisdiervrij, rookvrij, gratis wifi.

Vakantiepark Kijkduin, Den Haag, Zuid Holland, Nederland

Glamping accommodatie:

NIEUW: Safaritent met veranda 6 personen met 3 slaapcabines, waarvan 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapcabine met 1 stapelbed, badkamer met douche en toilet, keuken met koelkast met intern vriesvak, een waterkoker en koffieapparaat voor koffiepads, zithoek met een tv en kachel, picknicktafel, gratis wifi, 16 ampère.

Vakantiepark Hof Domburg, Domburg, Zeeland, Nederland

Glamping accommodaties:

Safaritent 4 personen, zithoek met smart-tv en gaskachel, keuken is uitgerust met een koelkast met intern vriesvak en koffieapparaat voor koffiepads, 2 slaapcabines met elk 2 eenpersoonsbedden, woonkamer met gaskachel en tv, picknicktafel, veranda, gratis wifi. In de Safaritent zijn geen sanitaire voorzieningen aanwezig. U kunt gebruikmaken van het dichtstbijzijnde toiletgebouw.

Safaritent 6 personen met een veranda en een picknicktafel, 3 slaapcabines, waarvan 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapcabine met een stapelbed, badkamer met regendouche en toilet, koelkast met intern vriesvak, een waterkoker en een koffieapparaat voor koffiepads, zithoek met een smart-tv en elektrische kachel, huisdieren welkom, rookvrij en gratis wifi.

Bospark ’t Wolfsven, Mierlo, Noord Brabant, Nederland

Glamping accommodaties:

NIEUW: Safaritent 6B voor 6 personen, zithoek met televisie, een eethoek en een keuken met een koelkast met vriesvak, 3 slaapcabines, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 eenpersoonsbedden en een bedstee, badkamer met toilet en douche, veranda met picknicktafel en tuinmeubilair, gratis wifi, rookvrij, huisdiervrij.

NIEUW: Safaritent 6A voor 6 personen, zithoek met televisie, keuken met filter koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, 2 slaapcabines: 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 stapelbedden, badkamer met toilet en douche De safaritent heeft een veranda met een picknicktafel, gratis wifi, rookvrij.

Camping De Zandput, Vrouwenpolder, Zeeland, Nederland

Glamping accommodaties:

NIEUW: Safaritent 4 personen met 2 slaapcabines (tweepersoonsbed en één stapelbed), badkamer met toilet en douche, keuken met koelkast, waterkoker en koffiezetapparaat, woonkamer beschikt over een smart-TV en elektrische kachel, rookvrij, gratis wifi, picknicktafel, veranda.

Safaritent 6 personen met 3 slaapcabines, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met een stapelbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden, badkamer met toilet en douche en keuken met koffieapparaat voor koffiepads, koelkast met vriesvak, rookvrij, gratis wifi, picknicktafel, veranda, woonkamer met elektrische kachel en televisie.

Vakantiepark Klein Vink, Arcen, Limburg, Nederland

Glamping accommodaties:

NIEUW: Safaritent 6B 6 personen met 3 slaapcabines, waarvan 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 eenpersoonsbedden en 1 slaapcabine met 1 stapelbed, badkamer met douche en toilet, keuken met koelkast met intern vriesvak, waterkoker, koffiezetapparaat, picknicktafel naast de tent, rookvrij, huisdiervrij, gratis wifi.

NIEUW: Safaritent 6A 6 personen, 2 slaapcabines, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 slaapcabine met 2 stapelbeden, badkamer met douche en toilet, keuken met een koelkast met intern vriesvak, waterkoker en een koffiezetapparaat, tv, picknicktafel, rookvrij, huisdiervrij, gratis wifi.

Vakantiepark / Bospark Lunsbergen, Borger, Drenthe, Nederland

Glamping accommodatie:

Safaritent met veranda voor 4 personen met woonkamer met tv en gaskachel, keuken met koelkast, waterkoker en koffieapparaat voor coffeepads, 2 slaapkamers (één met een tweepersoonsbed, de andere met 2 eenpersoonsbedden), picknicktafel, gratis wifi. Er zijn in deze safaritent geen sanitaire voorzieningen aanwezig. U kunt gebruikmaken van het dichtstbijzijnde toiletgebouw.

Vakantiepark Hunzedal, Borger, Drenthe, Nederland

Glamping op vakantiepark Bospark Lunsbergen, Borger, Drenthe, Nederland

Glamping accommodatie:

Safaritent met veranda voor 4 personen met woonkamer met tv en gaskachel, keuken met koelkast, waterkoker en koffieapparaat voor coffeepads, 2 slaapkamers (één met een tweepersoonsbed, de andere met 2 eenpersoonsbedden), picknicktafel, gratis wifi. Er zijn in deze safaritent geen sanitaire voorzieningen aanwezig. U kunt gebruikmaken van het dichtstbijzijnde toiletgebouw. Rookvrije en huisdiervrije glamping accommodatie.

Safari Resort Beekse Bergen, Hilvarenbeek, Noord Brabant, Nederland

glamping Safari Resort Beekse Bergen, Hilvarenbeek, Noord Brabant, Nederland

Glamping accommodatie:

Safaritent 6 personen, zithoek met televisie en gaskachel, keuken met koelkast en koffieapparaat voor koffiepads, 2 slaapkamers, waarvan 1 met een tweepersoonsbed en 1 met 2 eenpersoonsbedden. Daarnaast is er een bedstee voor 2 personen, badkamer met douche en toilet, overdekte veranda voorzien van tuinmeubilair. Rookvrij, huisdiervrij, gratis wifi.

Strandpark Zeeland, Vlissingen, Zeeland, Nederland

Glamping accommodatie:

NIEUW: Safaritent voor 6 personen met een veranda, zithoek, een eethoek en een keuken met een koelkast met vriesvak, combimagnetron, koffieapparaat voor koffiepads. De luxe tent heeft 2 slaapcabines, 1 met een tweepersoonsbed, 1 met 2 stapelbedden, badkamer met toilet en douche, gratis wifi, huisdiervrij, rookvrij, lounge set, overdekt terras, picknicktafel, terras, tuin, tuinmeubilair.

Verder zoeken naar een glamping accommodatie op een vakantiepark of een camping in Nederland of het buitenland?