Home Kampeer ditjes & datjes Genomineerden ANWB camping van het Jaar 2022

Genomineerden ANWB camping van het Jaar 2022

door GewoonKamperen

Genomineerden de fijnste gezinscamping 2022


Campings waar je kinderen naar hartenlust kunnen spelen met vriendjes en lekker kunnen zwemmen. De pret die ze dan uitstralen is met geen pen te beschrijven. Dat zijn de campings voor het ultieme gezinsvakantiegevoel.

Vakantiepark Beerze Bulten, Beerze, Overijssel ***** 2017 uitgeroepen tot ‘De mooiste camping voor gezinnen met jonge kinderen (tot 12 jaar) + genomineerd in de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2019 in de categorie ‘De fijnste gezinscamping’+ genomineerde voor fijnste gezinscamping van het jaar 2021 + 2022 (ANWB)

Vakantiepark Beerze Bulten

MEER BEERZE BULTEN: ANWB TOP CAMPING NEDERLAND: BEERZE BULTEN ***** ❤️GewoonKamperen.nl

Camping de Kleine Wolf, Stegeren, Overijssel ***** (ANWB Camping van het jaar 2020 + genomineerde voor fijnste gezinscamping van het jaar 2021 + 2022 (ANWB)

Camping de Paal, Bergeijk, Noord Brabant ***** (ANWB camping van het jaar 2018 + 2019 + genomineerde voor fijnste gezinscamping van het jaar 2021 + 2022 (ANWB)

Genomineerden de meest gewaardeerde huur accommodatie 2022


Huuraccommodaties worden steeds fraaier en luxueuzer. Bijvoorbeeld een tipi, een dubbeldekker tent op palen, een luxe bungalow in Afrikaanse stijl of denk aan comfortabele huuraccommodaties op ruimte plekken.

Recreatiepark De Leistert, Roggel, Limburg ***** (ANWB TOP Camping) Camping van het jaar 2019, genomineerde camping 2020 + 2022)

Papillon Country Resort (Denekamp)
Camping ‘t Weergors (Hellevoetssluis)

Genomineerden de mooiste charmecamping 2022


Charmecampings zijn campings die uitblinken in ligging, uitstraling en gastvrijheid. Met zeer ruime staanplaatsen op idyllische plekken. Stuk voor stuk gedroomde plekjes met veel gastvrijheid door de campingbeheerder.

Camping Hartje Groen (Schaik)
Camping De Drie Provincien (een West)
Camping Tamaring (Ruurlo)

De beste kleine camping


Campings met minder dan 60 plaatsen. Deze campings liggen vaak wat meer in de natuur. De faciliteiten en activiteiten op een kleine camping zijn vaak beperkt, zoals de aanwezigheid van een zwembad of supermarkt.

Camping Van Kempenhof (Melick)
Camping Duinzoomhoeve (Julianadorp)
Minicamping ‘t Amans (Wilbertoord)

ANWB Camping – Zoek en boek meer dan 9000 campings in 27 landen