Home Glamping in Nederland 4 nieuwe online kampeeraanbieders / camping specialisten / glamping specialisten

4 nieuwe online kampeeraanbieders / camping specialisten / glamping specialisten

door GewoonKamperen

Ben je LAST MINUTE (nog) op zoek naar een voordelige (luxe) kampeervakantie? Kent u onderstaande aanbieders al? Onderstaande nieuwe kampeeraanbieders op gewoonkamperen hebben een groot aanbod (last minute) vakantie accommodaties (kampeerplaatsen, safaritent, stacaravan, bungalows, lodgetenten en bungalowtenten) Krijg de beste kampeerdeal!

Lux Camp (de meeste keuze op de beste campings)

Deze online kampeeraanbieder is gespecialiseerd in het organiseren van luxe kampeervakanties sinds 1994 en is aangesloten bij SGR. Ze heeft 650+ campings in 11 vakantielanden, waaronder Italië, Frankrijk, Spanje en Kroatië met alleen hoogwaardige accommodaties. De campings hebben ieder hun eigen karakter en sfeer en of de klant nu op zoek is naar rust of juist in de feeststemming is, men vindt bij deze aanbieder een passende vakantie voor het hele gezin. Men kan kiezen uit een enorme selectie accommodaties – van safaritent tot stacaravan.

Go4holiday (campingvakanties in heel Europa)

Deze camping specialist is uitgegroeid van kleine organisatie naar een professioneel middelgroot reisbedrijf met een zeer uitgebreid aanbod aan camping-reisproducten. Sinds 2014 is deze organisatie de grootste internationale speler op de Europese campingmarkt (lid van ANVR, het SGR en het Calamiteitenfonds)

Deze campingaanbieder heeft een uitgebreid aanbod aan campingvakanties in 10 Europese vakantielanden. In het assortiment vindt u meer dan 600 topcampings in o.a. Italië, Spanje, Frankrijk en Kroatië. Op de meeste campings bieden zij een grote variatie aan stacaravans, bungalows, lodgetenten en bungalowtenten.

In het assortiment treft u onder meer de stacaravans en tenten van vele andere Europese organisaties die accommodaties op topcampings aanbieden. Via deze aanbieder zijn eenvoudig campings en accommodaties van al deze aanbieders te vergelijken en te boeken.

Villatent (glamping)

Deze aanbieder is dé glampingspecialist voor kamperen in luxe safaritenten. Glamping is een beleving voor jong én oud, en dit wil deze aanbieder graag zoveel mogelijk mensen laten ervaren. Zij zorgen ervoor dat er op de vakantie locatie een compleet ingerichte Villatent klaarstaat die van alle gemakken voorzien is, zodat onze gasten direct kunnen genieten van hun welverdiende vakantie in Nederland, Frankrijk, Spanje, Italië of Kroatië.

Ze hebben 38 hoogwaardig campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië en Nederland, drie unieke typen villatenten met en zonder sanitair, Zoover award winnaar ‘Beste Camping-vakantie-aanbieder en kwaliteit, service en beleving staan centraal. Je hebt de keuze uit drie soorten luxe tenten:

Villatent luxe zonder sanitair met een binnenruimte 5 x 5 meter + terras 5 x 3 meter

Villatent Luxe met sanitair met een binnenruimte 5 x 5 meter + terras 5 x 3 meter

Villatent Luxe met sanitair XL met sanitair met een binnenruimte 5 x 7 meter + terras 5 x 3 meter

Campings.com

Deze aanbieder heeft een gevarieerd aanbod met keuze uit meer dan 11300 vakantieaccommodaties op ruim 3000 verschillende campings en vakantieparken. Door passie voor kamperen, het enorme aanbod aan verschillende campings en de Camping Expertise zijn zij uitgegroeid tot een internationaal platform voor het zoeken en boeken van de leukste en mooiste campings.

Ontdek de beste camping voor uw vakantie via campings.com en boek vervolgens een accommodatie. Ze heeft verschillende soorten accommodaties, campings en vakantieparken: meer dan 3000 topcampings in Europa.

Struin op uw gemak door het grootste aanbod van Europa en ontdek uw droomcamping, zoals campings voor gezinnen met jonge én oudere kinderen; campings voor rustzoekers, sportievelingen, natuurliefhebbers, zonaanbidders, avonturiers en levensgenieters.

Om het verblijf in de accommodaties nog veiliger te maken bieden zij een contactloos verblijf aan en is de aanbieder extra alert op hygiëne. Let op het “Clean Care+”-logo. Dit betekent dat u tijdens uw verblijf met niemand in contact hoeft te komen en veilig op vakantie kunt.