Home Kampeer ditjes & datjes KAMPEERAANBIEDING: FRANSE WEKEN RCN VAKANTIEPARKEN

KAMPEERAANBIEDING: FRANSE WEKEN RCN VAKANTIEPARKEN

door GewoonKamperen

Vakantie vieren onder de Franse zon, maar dan met een flinke korting? Dan ben je nu bij RCN aan het juiste adres! Boek je jouw vakantie tijdens onze Franse weken, dan geniet je extra voordelig op één van de RCN campings in la douce France.

Kies je voor een verblijf in streken als de Vendée, de Dordogne, de Ardèche, Bretagne of de Provence? Alle 8 RCN campings bevinden zich op de mooiste plekken in Frankrijk, midden in de natuur. De ideale vakantie op rij-afstand van Nederland.

speciale kortingsactie RCN vakantieparken

Actie: tot 20% korting in het voor- en najaar, tot € 100,- korting tijdens de zomervakantie mét gratis borrelplak: Planche de tapas! Geldigheid: van 10-04-2023 tot en met 24-04-2023

KAMPEREN RCN VAKANTIEPARKEN
Op de RCN parken van RCN.nl zijn allerlei soorten ruime kampeerplaatsen (zelfs met privé sanitair).

VERBLIJVEN RCN VAKANTIEPARKEN
Diverse soorten accommodaties: comfortabele stacaravans, riante vakantiehuizen, chalets, Finse lodges, appartementen, stoere safaritenten en luxe bungalows.

FACILITEITEN RCN VAKANTIEPARKEN
Zwembaden, bowlingbanen, klimparken, sportfaciliteiten, indoor speeltuinen en restaurants. De RCN Vakantieparken zijn niet voor niets al meer dan 65 jaar erg geliefd bij gezinnen met kinderen en 50 plussers.